Kom gezellig sporten bij Janssen Dansen & Sporten!

Geen zin om je weer in te schrijven bij een standaard sportschool? Wil je nu eens met plezier bewegen, in een les die echt past bij wat jij leuk vindt en wat bij jou past? Kies er dan voor te sporten in Venray bij Janssen Dansen & Sporten! Wij hebben een breed aanbod groepslessen, van yoga tot een BBB-workout en van kettlebell-oefeningen tot bootcamptraining. Kom in beweging!

Bootcamp

Staat altijd maar binnen in de sportschool trainen jou tegen? Wil je er liever in de buitenlucht tegenaan? Dan is bootcamp iets voor jou! In een groep en onder begeleiding gaan jullie buiten sporten. Gewoon op je eigen tempo en met behulp van wat jullie in de omgeving tegenkomen. Je zult je fitter, sterker, soepeler, strakker, kortom: gezonder voelen!

Trainingsduur: 40 x 60 minuten op jaarbasis

Tieners kunnen tevens bij ons terecht voor bootcamplessen. De lessen zijn dan iets korter, maar vinden uiteraard ook gewoon in de buitenlucht plaats. Een goede manier om in beweging te komen en te blijven voor de jongeren onder ons.

Trainingsduur: 32 x 45 minuten op jaarbasis

Kan het er voor jou niet intensief genoeg aan toe gaan? Sluit je dan aan bij Bootcamp INTENSE! Een high intensity, full body workout waarin je keihard gaat knallen om je kracht, conditie, snelheid en souplesse een boost te geven. Alleen voor de échte bikkels! Heb jij het in je? Geef je snel op!

Zumba

Zumba Fitness: combineer sporten met dansen, net zoals wij in onze sportschool doen. In deze zumbales komen fitness en dans beide aan bod, met o.a. salsa, calypso, reggaeton, merengue, flamenco en hiphop als stijlen. Iedereen kan hierop lekker swingen!

Trainingsduur: 40 x 50 minuten op jaarbasis

Zumba Gold: speciaal voor een ouder publiek. Hierbij gaan we tevens aan de slag met fitness en dans, op een net zo leuke maar dan net wat laagdrempelige manier. Ideaal wanneer jij de beginselen van zumba onder de knie wilt krijgen.

Trainingsduur: 40 x 50 minuten op jaarbasis

STRONG by Zumba: een leuke, intensieve combinatie van zumba met kracht- en HIIT-training. Onder de begeleidende tonen van opzwepende zumbamuziek voer jij de oefeningen uit. Omdat het tempo en het niveau tijdens het sporten hoog liggen, is het een ideale manier om eens flink calorieën te verbranden!

BBB

Buik, billen en benen trainen? Dat is precies wat je tijdens een BBB-training doet. We bouwen vanuit de warm-up op naar spierversterkende oefeningen voor boven- en onderlichaam, waarbij we ook hulpmiddelen zoals gewichten en dynabands gebruiken. Buikspieroefeningen komen natuurlijk eveneens aan bod. Jong en oud kan meedoen met de BBB-oefeningen; de lessen zijn namelijk low-impact.

Lesduur: 30 minuten

Kettlebell

Snel resultaat zien? Ga dan explosief aan de slag met oefeningen met de kettlebell tijdens onze kettlebell-training! Vet verbranden en afslanken, spieren opbouwen, je conditie verbeteren en sterker worden: dat zijn allemaal doelen waar je aan kunt werken. Een kettlebell-les is kort, maar daardoor zeker niet minder intens. Geschikt voor mannen en vrouwen die niet terugdeinzen voor een uitdaging.

Trainingsduur: 40 x 30 minuten op jaarbasis

Piloxing

Piloxing is een sport die een combinatie is van pilates, boksen en een stukje dans. Dat betekent dat je in een piloxing-les werkt aan je flexibiliteit, spiermassa, snelheid, behendigheid en natuurlijk je beweegplezier. Piloxing is vrij intensief en gaat in hoog tempo: je staat geen moment stil! Ook verveel je je geen moment tijdens het sporten, omdat de workout zeer afwisselend is.

Trainingsduur: 40 x 50 minuten op jaarbasis

Power Yoga

Denk je dat een yogales maar een saaie bedoeling is? Think again! Een Power Yoga-les bestaat uit oefeningen waarbij jij je hele lichaam gebruikt om natuurlijke bewegingen te maken. Dit om je fitheid, energieniveau en spierontwikkeling te bevorderen en een gevoel van stress te verminderen. Deze vorm van yoga is ook voor beginners zeker geschikt.

Trainingsduur: 40 x 45 minuten op jaarbasis

Tarieven & lesrooster

Klinkt een van onze sportgroepslessen jou als muziek in de oren en wil je kennismaken? Meld je aan voor een gratis proefles en kom bij ons sporten! Bekijk ook zeker even het lesrooster en de tarievenpagina.

Heb je toch nog ergens vragen over? Bel gerust naar 085-2082963 of stuur ons een berichtje. We helpen je met plezier verder en hopen je snel in onze sportschool in Venray terug te zien.

Contactformulier

Contact