Kinderdans: dansplezier voor alle leeftijden

Dansen is voor iedereen, jong en oud! Vandaar dat je hier bij Janssen Dansen & Sporten terecht kunt voor kinderdans in Venray. Van peuters tot tieners: wij hebben leuke danslessen voor kinderen van alle leeftijden. Met ons leuke en gevarieerde programma geniet ook jouw zoon of dochter van volop beweegplezier, ongeacht leeftijd of dansniveau.

Onze dansvormen voor kids

Dansen is voor kinderen een ontzettend goede manier om in beweging te komen en te blijven. Niet alleen gezond, maar ook nog eens superleuk! Janssen Dansen & Sporten biedt verschillende vormen van kinderdans, zodat er voor iedereen iets geschikts te vinden is. Onze danslessen voor peuters, kleuters en kids zijn de volgende:

KidsDance
Lekker bewegen op leuke muziek en tegelijkertijd echt goed leren dansen: dat is waar KidsDance om draait. Er wordt aandacht besteedt aan danstechniek, maar kids ontwikkelen tevens reactievermogen, concentratie en creativiteit. En er is volop ruimte voor een dansspelletje hier en daar.
Lessen: 32 x 45 minuten op jaarbasis
Kids4Fun
Kids4Fun is een speelse kleuterdans waarbij jonge kinderen kennismaken met dans en de mogelijkheden die dansen met zich meebrengt. Dat doen we aan de hand van leuke thema’s, liedjes en verhalen. Ritme, muzikaliteit, gevoel voor richting en een goede houding staan centraal.
Lessen: 32 x 45 minuten op jaarbasis
Draag & Dans
Een peuterdans die niet zozeer dansen voor peuters, maar dansen met peuters is. Wat is er nu een betere manier om een band op te bouwen met jouw kleine dan door samen te bewegen? Je kunt immers niet vroeg genoeg beginnen! Tijdens deze kinderdans ga jij samen met jouw baby of jonge peuter in een draagdoek dansen, in verschillende stijlen.

Onze kinderdanslessen zijn geschikt voor kinderen van ca. 2,5 tot 12 jaar. Te oud? Niet getreurd, want wij hebben ook vele andere dansvormen voor tieners en volwassenen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de U!Dance of Diva Dance. Zo kun jij jouw talenten blijven ontwikkelen en volop dansplezier blijven beleven.

Workshops en privélessen

Is in een groep dansen nog een beetje spannend, of moet er getraind worden voor een professionele danscarrière? Dan kun je een privéles volgen bij een van onze gedreven en kundige docenten. Zo krijg jij alle begeleiding die je nodig hebt. Daarnaast is er de mogelijkheid een workshop te laten organiseren. Leuk als schooluitje, kinderfeestje of babyshower bijvoorbeeld. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

Je bereikt Janssen Dansen & Sporten in Venray via tel. 085-2082963 of het online contactformulier. We staan je met alle plezier te woord en hopen je spoedig te mogen verwelkomen voor een leuke les kinderdans.

Contactformulier

Contact