Een leuke dansles voor iedereen

Een van de leukste manier om te bewegen is toch wel dansen! Leren dansen kan op allerlei manieren, van verschillende stijldansen leren tot een salsacursus volgen en van voor hiphop naar de dansschool gaan tot een privédansles boeken. Maar wat er ook bij jou past: danslessen volgen doe je bij Janssen Dansen & Sporten. Wij hebben voor iedereen wel een leuke dansles in Venray op het programma staan. Schrijf je gerust in voor een gratis proefsessie voor een van onderstaande danslessen!

Stijldansen

Leren stijldansen houdt in dat je allerlei dansvormen onder de knie gaat krijgen. Tijdens onze cursus stijldansen zul je verschillende dansen leren, namelijk 5 ballroomdansen (Engelse wals, Weense wals, tango, slow foxtrot en quickstep) en 5 latin dansen (samba, chacha, rumba, pasodoble en jive). Met andere woorden: een ontzettend veelzijdige dansles.

Cursusduur: 32 x 75 minuten (op jaarbasis)

Hiphop

Hiphop is dé dans van deze tijd! Gezien het moderne karakter en de diversiteit van deze dansstijl is het niet zo vreemd dat we hiphop tegenwoordig overal zien. Jong en oud, beginner of ervaren: iedereen kan op hiphoples. Leuke muziek en lekker bewegen staan centraal!

Cursusduur: 32 x 50 minuten (op jaarbasis)

Salsa

Een dansstijl met een echt Caribisch temperament: opzwepend, divers en een tikje zwoel en speels. Salsa is een partnerdans: salsa dansen doe je dus met z’n tweeën. Ongetwijfeld dat jullie beide veel dansplezier aan zullen beleven aan een salsales. En daar gaat een dansles toch om?

Cursusduur: 30 x 60 minuten (op jaarbasis)

Country Line Dance

Bij line dance, soms ook wel lijndansen genoemd, dans je in groepsverband in een formatie. Meestal op countrymuziek, maar in de les draaien wij evengoed populaire muziek. De choreografie die je leert kun je om de drie weken op een speciale line dance-avond laten zien! Line dance is voor beginners én voor ervaren dansers een leuke activiteit.

Cursusduur: 32 x 90 minuten (op jaarbasis)

Diva Dance

Wil jij de danspassen die je op tv voorbij ziet komen onder de knie krijgen? Tijdens deze dansles leren wij jou bewegen als Beyoncé en Ariana Grande!

Cursusduur: 32 x 45 minuten (op jaarbasis)

U!Dance

Speciaal voor tieners die hun danstalent volop willen ontwikkelen! Verschillende stijlen passeren de revue en we draaien de leukste muziek. De groei binnen het dansen en het plezier van de leerlingen staan continu centraal. Haal het maximale uit jezelf – YOU dance!

Cursusduur: 32 x 45 minuten (op jaarbasis)

Club Fun & Joy

Aan dans zitten geen beperkingen, zo vinden wij van Janssen Dansen & Sporten. Daarom hebben wij Club Fun & Joy in ’t leven geroepen, speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking die graag op dansles willen. Lekker bewegen terwijl je contact legt en lol maakt met anderen! De les bestaat uit allerlei stijlen, uiteenlopend van eenvoudige bewegingen tot klassieke dansen zoals de wals en tango.

Cursusduur: 28 x 90 minuten (op jaarbasis)

Nog meer dansplezier?

Wil je jouw professionele dansvaardigheden op peil houden, de openingsdans van jullie huwelijk perfectioneren of gewoon je dansmoves extra bijspijkeren? Je kunt een dansles privé volgen, waarbij een van onze gediplomeerde en enthousiaste instructeurs je voorziet van persoonlijke begeleiding in sessies van 50 minuten. Daarnaast organiseren wij met alle plezier een dansworkshop voor je. Dit kan o.a. een hiphop-, line dance- of salsaworkshop zijn. Leuk voor een vrijgezellenfeest, schooluitje of als teambuilding.

Tarieven & lesrooster

Bekijk het lesrooster en de tarieven. Is jouw dans hiphop of wil je juist line dance leren? Gaat jouw voorkeur uit naar een salsadansles of past stijldansles beter bij jou? Voordat jij je definitief aanmeld, mag je gebruik maken van een gratis proefles! Zo weet je zeker dat je de juiste les kiest. Voor privélessen en workshops dans kun je altijd even contact met ons opnemen.

Schrijf je in voor een gratis proefles of informeer naar de mogelijkheden via tel. 085-2082963 of het online contactformulier. Wij van Janssen Dansen & Sporten in Venray staan je met alle plezier te woord en hopen je snel te verwelkomen in onze dansschool!

Contactformulier

Contact